KESÄLEIRIT 2024.

RCD Espanyolin perinteinen jalkapalloleiri järjestetään jo neljättä kertaa. Tänäkin vuonna valmentajia saapuu joukko kansainvälisiä vieraita, aikaisempien vuosien tapaan, tuoden mukanaan myös oppeja maailmalta.

TERVETULOA RCD ESPANYOLIN
JALKAPALLOLEIRILLE!

Aika ja paikka: 10.-13.6.2024, Myyrmäen jalkapallostadion (Raappavuorentie 6, 01600 Vantaa).Leiripäivän kesto: 09:00-14:00. Ensimmäisenä päivänä on hyvä saapua paikalle jo klo 08:30.

Aikatalu:
09:00-10:30 Aamuharjoitukset
10:45-11:45 Lounas
12:00-13:30 Iltapäiväharjoitukset

Mukaan tarvitset seuraavat omat varusteet:
Jalkapallokengät, valkoiset pelisukat, juomapullo, säärisuojat, pallo.

Leirin valmentajat: Adriano Bujalance (RCD Espanyol), Carlos Donado (RCD Espanyol),Michael Bender (RCD Espanyol), Konrad Czajkowski (Borussia Dortmund),Magdalena Skolarz (Borussia Dortmund). Apuvalmentajina leirillä toimivat RCD EspanyolHelsingin valmentajat. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Harri Kovanen.

- Leirin sisällöt noudattavat mukaillen RCD Espanyolin akatemian valmennuslinjaa.Käytännön toteutuksesta ja sisältöjen koordinoinnista vastaa RCDE AcademyHelsingin urheilujohtaja Adriano Bujalance (UEFA Pro), jolla on omakohtainenpelaajatausta RCD Espanyolin junioriakatemiasta. Leirin kaikki valmentajat ovatperehtyneitä RCDE metodologiaan.

Pikkuhuuhkajissa (U-21) ja IK Siriuksessa (Allsvenskan) pelaava Leo Walta saapuu tervehtimäänleiriläisiä tiistaina 11.6.2024.Leirillä ei ole erillistä leiriläisen vakuutusta vaan pelaajien tulee olla vakuutettuja joko omanpelipassinsa tai henkilökohtaisen vakuutuksensa kautta.

Leirin yhteyshenkilö: Alexandra Aaltonenp. 050 441 4909alexandra.aaltonen@rcdespanyol.f

JALKAPALLOLEIRI JO NELJÄTTÄ KERTAA

RCD Espanyolin perinteinen jalkapalloleiri järjestetään jo neljättä kertaa. Tänäkin vuonna valmentajia saapuu joukko kansainvälisiä vieraita, aikaisempien vuosien tapaan, tuoden mukanaan oppeja maailmalta

Ilmoittaudu Nyt!

kansainvälisiä valmentajia

Lisää leirin valmentajia julkaistaan kevään aikana tasaisin väliajoin!

Konrad Czajkowski

Ensimmäinen leirille kiinnitetty valmentaja on Konrad Czajkowski, joka toimii Borussia Dortmundin (BVB) akatemian vastuuvalmentajana Puolassa, ikäluokissa U8-U11. Konrad on myös osa BVB akatemian kansainvälistä yksikköä, joka kiertää juniorileireillä ja -tapahtumissa ympärimaailmaa opastaen tulevia jalkapalloilijoita polullaan.

Carlos Donado

Toinen leirille kiinnitetty valmentaja on Carlos Donado, joka on toiminut jo useamman vuoden ajan Ruotsissa RCD Espanyol de Barcelona AcademyTukholmasta.

Michael Bender

Kolmas leirille kiinnitetty valmentaja on Michael Bender RCD Espanyol de Barcelona Academy Johannesburgissa

Magdalena Skolarz

Neljäs leirille kiinnitetty valmentaja on Magdalen Skolarz. Magdalen työskentelee tällä hetkellä valmentajana Borussia Dortmundin akatemiassa Puolassa U11-poikien joukkueessa. Hän on entinen pelaaja Puolan mestaruussarjasta ja ensimmäisessä liigassa.

Varaa paikkasi kesäkauden ja EM-kisakesän avaavalle huippuleirille!

Paikkoja on rajoitetusti. 

For individuals

Basic

Lorem ipsum dolor sit amet doloroli sitiol conse ctetur adipiscing elit.

$99/monthly
What’s included
  • All analytics features
  • Up to 250,000 tracked visits
  • Normal support
  • Up to 3 team members
Get started
For big companies

Enterprise

Lorem ipsum dolor sit amet doloroli sitiol conse ctetur adipiscing elit.

$399/monthly
What’s included
  • All analytics features
  • Up to 5,000,000 tracked visits
  • Dedicated support
  • Up to 50 team members
Get started

Jäsenhinta seuran jäsenille

229€

SOLD OUT

Leirin sisällöt noudattavat ja esittelevät mukaillen RCD Espanyolin akatemian valmennuslinjaa. Käytännöntoteutuksesta ja sisältöjen koordinoinnista vastaa RCDE Academy of Helsingin urheilujohtaja Adriano Bujalance (UEFA Pro), jolla on omakohtainen pelaajatausta RCD Espanyolin junioriakatemiasta. Leirin kaikkivalmentajat ovat perehtyneitä RCDE metodologiaan.

Ilmoittaudu Nyt!

Seuran ulkopuolisille pelaajille

249€

SOLD OUT

Leirin sisällöt noudattavat ja esittelevät mukaillen RCD Espanyolin akatemian valmennuslinjaa. Käytännöntoteutuksesta ja sisältöjen koordinoinnista vastaa RCDE Academy of Helsingin urheilujohtaja AdrianoBujalance (UEFA Pro), jolla on omakohtainen pelaajatausta RCD Espanyolin junioriakatemiasta. Leirin kaikkivalmentajat ovat perehtyneitä RCDE metodologiaan.

Ilmoittaudu Nyt